mandag 24. mars 2008

ARGENTINA, den store overaskelsen

2 uker i argentina med mange gode tilbakeblikk! Basen i argentina er en flott base! De er i ferd med å reise et stort nytt bygg så de kan romme mange flere studenter. Vi fikk være med på undervisninger og hjelpe de med diverse workduties som besto i å koste gulvet og gjøre rent. De hadde en leir med kings kids mens vi var der, og vi fikk delta med å vise leker og dele bibelord som passet til lekene. jeg fikk også være med på å male et stort maleri som de brukte til undervisning for barna. Men det som vekkte størst oppsikt i tiden i Argentina var nok en festival som de hadde i hovedgaten i Buenos Aries! Der skulle det evangeliseres og kjente artister skulle delta. uken før denne store hendelsen delte vi ut flyers som informerte om festivalen, noe som var både spennende og lærerikt når man ikke kan noe på spansk. Jeg sa for det meste Esta imbitado (du er invitert) mens jeg brukte hendene til å forklare hva dette var:) scenen var plassert midt i denne store avenuen som vistnok skal være blandt verdens største avenue, de ventet at det skulle komme ca 100 000 mennesker og 25000 mennesker skulle være bønnekontakter rundt på området. Festivalen startet og jeg har aldri sett så mange mennesker på ett sted! det var veldig praktisk å være ett hode høyere enn alle andre som var på festivalen.
Lois palau er en verdenskjent forkynner fra Argentina, han talte til folket om hvordan Jesus møtte mennesker og hvordan mennesker kan møte hverandre. og også hvordan vi setter verdi i vårt eget liv, at uansett hvordan man er vokst opp eller hvordan man har levd livet har GUD en plan for oss. Mange kom til tro denne dagen, det ble en festival som satte fotspor! det kom ikke 100 000 mennesker men det var antatt å være rundt 300 000 mennesker. En oplevelse verdt å få med seg kan man si! Her kan du se bilder og video fra festivalen.

2 kommentarer:

Bjørn Hovde sa...

Hei, Sivert.
Flott å endelig høre nytt fra dere. Dette høres fantastisk ut! Bilder og video var ikke så lett å finne, men det kommer sikkert etter hvert. Her i Norge er det faktisk vinter ennå, snø og kulde.
Gud velsigne dere videre på ferden!

Sigmund og Åsta Katrine sa...

Heisann Sivert!
Ikke lett å finne tid til å skrive på bloggen tenker jeg... Ja, kan kjenne igjen det fenomentet både her i Norge og når en er på Outreach. Hadde vært kjekt å høre noe nytt ;-)