torsdag 21. februar 2008

Endelig fremme i JOCUM RIO (ungdom i oppdrag Rio)


Heile turen gikk kjempefint.

Vi forlot Stavanger søndag den 17 februar kl 10:05 og annkom London kl 11:05. Her var vi hele dagen noen dro til sentrum og noen ble igjen på flyplassen.
Samme dag kl 21:25 gik flyet til Rio, Denne flyturen varte bare 13 og en halv time! Vi landet og kjente sjokkbølgen av varme mot oss idet vi kom ut! ganske så fantastisk.
Hittil har vi forsøkt å bli kjent med noen som lærer seg engelsk her på basen, det er både litt morsomt og spenende. Personlig liker jeg brasilianere veldig godt! de er så åpne og ikke så beskjedne. Jeg tror vi nordmenn har masse å lære der! I det siste har jeg vært en del sjuk. så om folk har vært utolmodig for å høre fra meg så er nok det grunnen. Jeg tror dette bare er en helt vanlig inluensa så forhåpentligvis går det snart over.
Basen ehr er kjempeflott med et flott baseng og mange mangotrær, de har også fått til en kjempefin fotballbane. De har bygget ut masse siden Sigmund var på besøk her. Det er flere som vet hvem sigmund er her, det er kjekt.
Maten her er Bønner, Ris, og avogtil litt kjøtt. Det er mat for vikinger fra nord:)
jeg legger ut en kjapp oversikt over hvor og når jeg er i verden:

Brasil: 18 februar -07 Mars
Argentina: 08 Mars - 23 Mars
New zeland: 23 Mars - 07 Apr
Thailand 07 april - 13 Juni

2 kommentarer:

Marie sa...

Gratulerer med å vere framme! Og vær forsiktig da... :)

Bjørn Hovde sa...

Så bra at turen gjekk fint! Vonar du blir fort frisk. Rart å vere så langt borte etter så kort tid. Her har det vore springflo, og Leif nabo har funne ei ruse som du kanskje har mista? Ikkje så viktig. Dei to små kjea har det berre fint. HAr ikkje kome fleire enno.
Pappa