torsdag 14. februar 2008

avreise om kort tid

DU STRUTLE!
Nå er det faktisk bare 3 dager igjen til vi flyr! Vi reiser fra Sola flyplass tidlig på søndag og gleder oss som små barn til å gå det første skrittet ut til verden! Vi kommer til å være i London en dag, før vi reiser videre til Rio I Brazil. Jeg føler meg selv klar for å reise og jeg har blitt utrustet med undervisning, vært med på møter, holdt vitnesbyrd, laget drama, designet takke\bønnekort. Nå i den siste tiden har stresset gått ganske langt opp i halsen, men jeg føler jeg blir sterkere for hver dag som går! håper alle mine venner der heime får ei fin tid her i Norge imens mine føtter er på andre sida av jorda!

"bildet over"
jeg så plutselig denne Jesusen
i hodet mitt så jeg tegnet den
på flippover´n en kveld


10

Men dere er mine vitner, sier Herren,
og min tjener som jeg har utvalgt,
for at dere skal kjenne meg og tro på meg
og innse at jeg er Gud.
Før meg er ingen gud blitt til,
og etter meg skal ingen komme.
11. Jeg, ja jeg alene, er Herren,
foruten meg er det ingen frelser.
Jes 43:10,11

Guds fred med dere alle!

4 kommentarer:

Bjørn Hovde sa...

Koseleg teikning! Mild og med glimt i auga. Spennande at de reiser snart. Ynskjer dykk alt godt på ferda! Helsing Pappa.

Marie sa...

go tur! ikkje gjer nå dumt ;)

siverts sofahjørne sa...

tusen takk pappa! ja jeg tror dette blir noe for meg! og jeg skal passe på å ikkje finn på nokkå dumt:) greit at vi har en GUD som straks strekker ut handa si til oss når vi roper og er på vei til å drukne:) og lykke til med deg marie med din tid med busslappen! håpe du finn stor glede i det!.. og det trur e du gjer!

klem til alle!.. altså gruppeklem

Nils Ingar sa...

hell og lykke på ferda!! :)